foto af BrændeBrænde Bøg Tørt

Afhentet: 1950kr
1 Tårn 2150kr Pr Tårn Lev.
2 Tårn 2100kr Pr Tårn Lev.
3 Tårn 2050kr Pr Tårn Lev.

 

Kvalitetsfyldt brænde til gode priser

Hos JV-Træpiller udbyder vi brænde til både privat forbrug og andre anledninger. Brændet sælges i paller, og på baggrund af vores store netværk er du garanteret et kvalitetsfyldt produkt. Vi har desuden mulighed for at tilbyde ekstremt gode priser, da erfaring inden for faget har givet en stort netværk. Vi sælger brænde af både eg og bøg i høj kvalitet.

 

Service er i højsædet

Vi er hos JV-Træpiller kendte for vores høje serviceniveau, som der aldrig gås på kompromis med. Vi vægter det højt, at du som kunde føler dig godt behandlet, og desuden er det et stort fokus for os at bibeholde vores trofaste og loyale kunder, hvilket vi i høj grad gør gennem et højt serviceniveau. Det høje serviceniveau afspejles også i muligheden for både levering og afhentning på vores lager samt vores altid-åbne telefon.

 

Både levering og afhentning

Når det kommer til brænde, tilbyder vi hos JV-Træpiller levering inden for ca. 60 km. fra Kalundborg til f.eks. Odsherred og Slagelse. Du har samtidig muligheden for at afhente det bestilte brænde på vores lager. Med speciale som selvstændig vognmand er du dog sikret en kvalitetsfyldt og korrekt håndtering af dine købte produkter, hvis du vælger at få dem leveret af os, og med vores professionelle værktøj som f.eks. en moderne mini truck kan vi til enhver tid hjælp dit brænde helt på plads.

 

Kontakt os og hør mere

Det høje ambitionsniveau i forhold til service betyder, at vi altid står til rådighed for både nye og gamle kunder. Vores telefon er altid åben, og vi svarer altid på opkald, når det gælder spørgsmål, tilbud eller noget helt tredje. Du kan kontakte os på 20892733 eller på mail Jv@ka-net.dk. Du er samtidig velkommen til at komme forbi vores lager i Kalundborg og aftale nærmere om dit næste køb af brænde.

Læs også omkring vores briketter og træpiller.


Comments are closed.

NYHED!

Du kan betale med:

billige træpiller

Mobilepay: 41907

jes


Kontakt

Jv Træpiller

Jan Vinding

Årbyvej 38

4400 Kalundborg

Sjælland

Tlf. 20 89 27 33 (Svarer altid)

Mail: Jv@ka-net.dk

CVR: 18 92 60 75


TILBUD

Model Mysinge

-Modelen er i sort støbejern!

Normal pris: 22,500.00kr.
Tilbuds pris: 19.500.00kr


Vida Spåner

25kg Pr. Pakke – 18 pakker Pr. Palle.
Afhentet: 1300kr
1 Palle: 1500kr Leveret

Pr. Pakke: 75kr Afhentet

spåner